Mopopoikia nähty pysäkillä!

image

Ehkä pientä jekkua tässä otsikossa. Salmelan Pentti kävi katsomassa talkoita iltapäivällä. Tänään oli muitakin vieraita, sillä legendaarisen pysäkki-Villen pojan pojan pojantyttäret kävivät isomummon kanssa lettukesteillä.

image

image

Lettumestarina toimi Irma Roivainen ja lettuhanslankarina Aira. Kaisa hoiti suolaiset talkoolaisille tänään.

image

Talkooraportti. Kauniissa kesäpäivässä ahersi kolme miestä: Riku Kukkonen, Matti Roivainen ja Ari Savolainen. Kasattiin rakennustelinneet uuteen paikkaan. Pojat purkivat vanhaa huopaa pois ja työstivät pysäkin eteläpään kattoa. Se oli kovaa ja hyvää puuta, vain pientä lahoa korjattiin.

image

image

image

Riku Kukkonen ei tarttunut tänään filmille, mutta Kukkosen perhe oli koko porukalla taas mukana, myös Antti ja Anni.

Osa talkoolaisista seuraa kuninkuusraveja, osa lähti mökille ja osa marjaan. Eli pidetään lauantai ja sunnuntai lepopäivinä talkoista.

Rapsutus ja maalausapua kaivataan, sillä siltä osastolta ensi viikolla puuttuu väkeä. Pitää pystyä nousemaan telineille, ovat turvalliset! Myös maassa seisten voi rapsuttaa, kaikki työ helpottaa ensi kesän urakkaa.

Tuo oma raappa, jos sinulla on. Meillä on pari oikein hyvää työvälinettä ja teräsharjoja. Jokainen osaa tehdä tätä! Maanantaina yhdeksän maissa jatketaan taas.

Savossa luvassa helteinen viikonloppu. Nautitaan!

Pysäkin tukitili FI76 4786 0010 0845 41

Pöljän pysäkin tili on virallinen ja luvallinen keräystili. Sen varainhoitoa valvoo viranomaiset ja kaikki rahat menevät varmasti pysäkin korjaukseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s