”Raha ei lopu, eikä ruma muhun tartu.”

image

Loppukesän helle hellii Savoakin, joten ihan lämpimissä tunnelmissa taas jatkettiin. Joillakin oli jäänyt kuninkuusravit päälle tai voittorahojen tuhlaus oli meneillään, mutta hyvä porukka oli paikalla heti aamusta. Myös helsinkiläisiä huvimatkailijoita piipahti pysäkillä.

image

Kuvassa keskellä talkoolaiset Elisa Nuutinen ja Ulla Kentta-Kohtala ja vieraat Soile ja Veikko Helsingistä. Iloinen pyöräilijäryhmä vieraili myös pysäkillä tänään.

Juha Romo pelasti meille Pöljän pysäkin kilven ja oli tänään myös talkoissa! Kiitos sinulle.

image

Talkooraportti. Pöljän pysäkin katosta on nyt korjattu noin 3/4 osaa. Miehiä ei meinannut saada syömään, niin tiukkaan katolla paukutettiin. Hieman alempana seinää rapsuttaneet naiset ”moittivat” etteivät voineet jutella seinää raapatessaan kopinan takia. Projektin etenemisen kannalta siis hyvä tilanne.

image

Tämän verran uutta lautaa laitettiin pysäkkivanhuksen kattoon tänään. Aika vähän. Kohta siirrytään remontin hankalimmalle osuudelle. Eli katosta on vähän enää korjaamatta, mutta työläin on edessä. Ei riitä katon korjaus, on korjattava myös kattorakenteita ja seinää.

Todennäköisesti saamme tarvittavat hirret lahjoituksena tai edullisesti. Sellaista höpinää oli viime viikolla. Lahjoittaja on tietysti voinut hassata talon, tilan ja emännän kuninkuusraveihin, joten ei nuolaista ennen kuin tipahtaa.

image

Minusta Ullan t-paidan lause voisi olla koko Pöljän pysäkin korjaustalkoiden slogan! ”Raha ei lopu, eikä ruma muhun tartu.” Onnistuimme keräämään puolen vuoden aikana 2999,46€ hankkeeseen. Näillä rahoilla saamme katon korjattua, mutta armoton kerjääminen jatkuu!
Pysäkin tukitili FI76 4786 0010 0845 41

Huomenna jatketaan aamulla noin yhdeksän aikaan. Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan. Kiinnostus kannustaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s