Tuumaillen hyvä tulee

image

Tämä päivä alkoi jo varhain aamulla, kun Piia leipoi apukokkien kera sämpylät talkoolaisille. Apukokkeina Pikku-Kalle ja Jukka-Poika. Tosin Piian mielestä pojat olivat pääasiassa laaduntarkkailijoita!

Jo edellisenä iltana Pirkko Kaskimetsä oli paistanut ihanat voisilmäpullat, joten nyt pöllyää jouhot Pöljällä. Kiitos myös Pirkolle kahvipaketista!

Takakaton ehyt osio valmistui tänään.

image

image

Kuvissa on Matti Roivainen, Riku Kukkonen ja Pekka Rautiainen. Kuvat otti Ari Savolainen. Riku jatkoi maalausurakkaa. Ohessa viimeistelty koristekuvio.

image

Seuraava kuva kertoo, kuinka laho on turmellut hirsiseinää ja kattoa. Tämän ongelman kimppuun käydään huomenna.

image

Tänään Ulla Kentta-Kohtala toi taiteilija Jaana Saarikosken tutustumaan projektiin. Jaanalla on juuri alkanut näyttely kirjaston näyttelytilassa, Artsissa. Näyttely jatkuu elokuun loppuun. Tällä hetkellä Jaana Saarikoski työskentelee museo-oppaana Jurvassa. Pysäkki kiinnosti!

image

Pysäkin lampunpidike ja penkit löytyivät hyvin säilytettyinä Pöljän kotiseutumuseon aitasta. Olemme saaneet alustavasti museoamanuenssi Heidi Pelkoselta luvan näiden esineiden palautukseen pysäkille. Palataan asiaan, kun ulkoremonttia viimeistellään! Oikein mukava uutinen.

Huomenna Ari ja Matti avaavat takaseinän lähempää tarkastelua varten. Pysäkillä on toimintaa ainakin aamulla. Kotiseutumuseolla on Vanhan ajan markkinat, joten siellä kannattaa piipahtaa. Kunnostettavaa pysäkkiä voi käydä katsomassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s