Hiljaiseloa pysäkillä

image81.jpg

Ajelin tänään Maaningalla ja piipahdin matkalla Alapitkän pysäkille. Alapitkällä on VR:n kuormausalue, joten pysäkin seutuvilla on periaatteessa toimintaa. Valitettavasti rakennukset ränsistyvät ja tontti on pusikoitunut.

image82.jpg

image87.jpg

image83.jpg

Alapitkällä huomaa selvästi pysäkin ja seisahduslaiturin eron. Pöljäläiset isottelivat, kun alkoivat kutsua Pöljän seisahduslaituria pysäkiksi! Nimitys on kuitenkin vakiintunut ja kaikille tuttu, joten ei välitetä siitä tämän enempää.

Pöljän pysäkin ulko-oven ripa on kadonnut. Haluaisimme ostaa mahdollisimman tyylinmukaisen ovenkahvan tilalle.Oheisessa kuvassa on Alapitkän pysäkin ripa. Jos tiedät myynnissä olevia vastaavia ripoja, niin ota yhteyttä Pöljän kyläyhdistykseen: http://www.poljankyla.com.

image88.jpg

Viime viikolla torstaina Eräveikkojen talkoolaiset Tapio Niskanen, Hannu ja Sari Hakkarainen siivosivat loput risut tontilta.

image85.jpg

Ja takaseinähän on nyt korjattu. Riku Kukkonen maalasi viimeisiä räystäslautoja sunnuntaina. Hyvältä näyttää. Talvea kohti mennään turvallisin mielin. Pysäkkivanhus ei ole voinut näin hyvin kahteenkymmeneen vuoteen.

image86.jpg

Pysäkin tukitili FI76 4786 0010 0845 41

Pysäkin sivut Facebookissa:
https://www.facebook.com/pages/Pro-Pöljän-pysäkki/500481706642970?ref=hl

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s