Olihan kesä!

image

Pöljän pysäkin remontti alkoi 15.7. 2013 klo 8. Alusta alkaen oli aistittavissa, että talkoolaisia riittää ja innostus oli kova.

Perjantaina 27.9. Riku Kukkonen ja Pekka Rautiainen viimeistelivät hiekalla, täryllä ja vedellä kiveyksen. ”Luoja hoitaa loput.” Eli sade, lumi ja aika muokkaa kiveyksen paikoilleen.

image

image

Pitkänjärvi siintää pysäkin nurkalta. Ehkäpä vielä jonakin päivänä pysäkiltä näkee Pulasteelle, Pitkänjärvelle ja Pöljänjärvelle, kuten vuosisadan alussa näki. Kun ajan Siilinjärveltä tullessani Pulasteen rinnettä alas, katse kääntyy vasemmalle ja siellä pilkottaa pysäkki!

Keräys Pöljän pysäkin korjaukseen jatkuu. Tarvitaan aita pysäkin ja radan väliin, sähköt ja paljon maalia. Katselin eilen pysäkin keräystiliä ja liikutuin. Kiitos teille kaikille, jotka olette tukea antaneet. Suurimmat lahjoitukset ovat satoja euroja. Kiitämme luottamuksesta. Jokainen euro on ollut tärkeä. Olkoon lahjoitus iso tai pieni, se on vienyt korjausta eteenpäin. Kiitos!

Nyt pysäkin tukitilillä on käytettävissä rahaa 346,00 euroa. Se ei riitä ensi kesän töihin. Keräys jatkuu!

Kuvatkoon seuraava kuva Pöljän pysäkin tunnelmaa kesällä 2013. Heikki Jääskeläinen esitteli, kuinka hiki virtaa tontin raivaustalkoissa.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s