Talvitalkoot kunnolla käyntiin

image

Nyt on kelit Pöljällä sopivat ikkunoiden ja ovien kunnostukseen. Torstaina 6.2. vietimme ravakan illan ikkunoiden parissa. Paja on saatu lämpimäksi ja näillä pakkasilla kuvassa oleva kamina lämmittää ihan riittävästi tilaa.

Torstaina Pasi Utriainen, Pekka Hakkarainen ja Riku Kukkonen poistivat ikkunoista heloja, kittiä ja irrottivat laseja.

image

image

image

Osa ikkunoista on oikein hyvässä kunnossa, mutta sadevesi on lahottanut tippalautoja jonkin verran. Niitä pitää uusia. Rikkinäisiä lasejakin on, joten lasimestari on tilattava paikalle. Allekirjoittanut rikkoi yhden pienen lasin eli työ on aika herkkää. Ja sormenpään tietysti tökkäsin lasiin myös. Pysäkin puolesta vaikka viimeiseen veripisaraan.

Lauantaina Riku Kukkonen työsti ikkunoita lisää. Kuume kaatoi talkoolaisia. Ikkunoiden valmistelu maalausta varten jatkuu tulevana torstaina.

Tänään sunnuntaina 9.2. aloitettiin sitten ovien laittaminen. Ulla Kentta-Kohtala, Tuija Rautiainen ja Aira Hyvönen seuraavissa kuvissa aloittelevat työtä. Vanhoja öljymaaleja poistettaessa syntyy myrkyllisiä kaasuja, joten työtä tehtiin ulkosalla.

image

image

Hyvällä mielellä eteen päin mennään. Seuraava talkootuokio Mikan pajalla torstaina 13.2. klo 17 alkaen. Lisätietoja Aira 0503546267.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s