Saimme seurantaloavustuksen!

image

image

Maanantaina saimme lopulta tietää, että Kotiseutuliitto oli myöntänyt meille 9000€ avustusta pysäkin remontin jatkoon. Olimme hakeneet 13000€, mutta tästäkin osaamme olla iloisia! Pitkän talven aikana on ollut hetkiä, jolloin into meinasi vähän hiipua. Oli byrokratiaa, hakemuksen liitteitä joutui odottelemaan, työtiloja ei löytynyt ja pakkanen nipisteli varpaita talkooiltana. Ei oikein napannut! Nyt tuntuu, että kärvistely on kannattanut!

image

Pyörähdin pysäkillä päivänä muutamana. Siellä se odottaa kesää ja vilskettä! Mitä avustusrahalla saa? Sunnuntaiksi on kutsuttu talkookokous koolle Pöljän Eräveikkojen talolle kello 12 alkaen. Siinä hahmottelemme urakkaa yhdessä. Päällimmäisenä lienee talon sähköistys (joudumme tekemään sähkösopimuksen). Toiseksi rahalla saa kauniin aidan radan varteen. Kolmanneksi asennetaan räystäskourut.

Kesän aikana on tavoitteena saada pysäkin ulkoasu kohennettua entiseen kukoistukseen. Katto on jo komea. Nyt on asennettava entisöidyt ikkunat paikoilleen ja maalattava rakennus ulkopuolelta. Takaseinän rakenteissa on myös vielä korjattavaa. Lisäksi pysäkin liiteri/varasto on maalattava.

Haimme rahaa biohuussien rakentamiseen, mutta tällä määrärahalla se ei ehkä onnistu. Olemme hakemassa keräysluvalle jatkoa, sillä saamamme avustus ei riitä. Kyläyhdistys tulee keräämään rahaa omissa tilaisuuksissaan ja listakeräyksellä.

Paljon on tehtävää, mutta kesä 2013 antoi uskoa siihen, että kylältä löytyy tekijät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s