Arkinen aherrus jatkuu

Sunnuntaina kokoontui pieni, mutta uskollinen talkooporukka Viitostuvalle pohtimaan pysäkin remonttia. Mitä olisi ensinnä tehtävä?

Sovittiin, että teemme ihan ensimmäiseksi sähkösopimuksen pysäkille. Toiseksi sovitaan Liikenneviraston kanssa aidan paikka. Aita rakennetaan heti, kun routa sulaa, jotta tontilla olisi kesällä turvallista isommankin maalausporukan työskennellä. Ja uteliaita vieraita me odotamme työmaalle viime kesän malliin tulevan melkein joka päivä.

Kun Savon Voima toimittaa sähkön pysäkin nurkalle, niin sitten etsitään kylältä sähkömies ja kytketään kylä taas pysäkinkin osalta valtakunnan verkkoon!

image

Viikolla ikkunoiden entisöinti jatkui entiseen malliin. Ensimmäinen pieni ikkuna saatiin jo maalaukseen. Kokeilemme, miten varsin kosteassa työtilassa maali kuivuu. Ikkunat suojataan ennen maalausta pellavaöljyllä.

image

Sirpa Jääskeläinen toimitti viikonloppuna hienoja kuvia Kuvia Pöljältä sivustolle. Laitetaan niistä yksi tännekin. Topparoikalla on hyvä työnteon ja huumorin meininki!

image
Kuva on Siilinjärven asemalta.

Kyläyhdistys ja muutkin valmistautuvat jo 26.4. hyppäämään lättähatun kyytiin. Pöljä-Iisalmi lippuja on ostettu innokkaasti. Katso Pro Pöljän pysäkki-sivulta linkki ja varaa lippusi! Juna pysähtyy Pöljällä aikataulun mukaan klo 10.55.

Talkoot jatkuvat taas torstaina klo 17 alkaen Mikalla. Yhteydenotot Aira 050 3546267

Pro Pöljän pysäkki Facebookissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s