Ikkunaremppaa ja kesän suunnittelua

image

Olemme ikkunaremontissa siinä vaiheessa, että tekijät alkavat nähdä työnsä jäljet. Maalausta ja kittausta tällä viikolla enimmäkseen. Tavoitteena on saada ulkopuolen ikkunat kuntoon mahdollisimman pian. Riku Kukkonen ja Pasi Utriainen saivat paljon kaunista aikaan tälläkin viikolla.

image

Toimiston puolella oltiin myös ahkeria. Teimme pysäkille palovakuutuksen Samoin sovittiin alustavasti sähkösopimus. Mikko Saastamoinen Liikennevirastosta kävi katsomassa aidan paikan. Se on viisi metriä kiskosta. Piha-aluetta jää ihan mukavasti meillekin. Lisäksi haimme kahden vuoden lisäajan pysäkin keräykselle poliisilta.

Sähkömies Jouni Kiimalainen kävi tarkistamassa pysäkin sähköjohdot ja sähköpääkeskuksen. Joudumme tuomaan kaapelin rakennuksen seinään itse. Siihen tarvitaan kaivinkone ja mies. Mieshän meillä on, eli Seppo Hiltunen lupautui kaivamaan kaapelille uran. Aidan tolpat istutetaan myös muotteihin, joten siinäkin kaivuria tarvitaan. Olen jo kysellyt konetta, luotan että se saadaan samoilla ehdoilla kuin Mika Miettiseltäkin viime syksynä.

image

Tänään lauantaina hyytävässä viimassa kokoonnuimme pysäkillä tuumailemassa. Riku ja Pasi harjasivat kiveystä vähän esille. Sovimme, että sähköt koetetaan saada mahdollisimman nopeasti asennettua. Silloin talkoot voitaisiin osittain siirtää pysäkille. Nyt on vielä odotettava lämpimämpiä säitä.

Ovien kunnostus jatkui myös. Ulla Kentta.Kohtala rapsutteli uskollisesti ovia, Riku on aloittanut pysäkin ulko-ovien kunnostuksen. Valkoisen pinnan alta löytyi ruskea ovi! Ulko-ovi maalataan samalla harmaan sinisävyllä, joka on sisäovissakin.

image

Torstaina jatketaan klo 17 taas pajalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s