Nuoriso hyvänteossa pysäkillä!

Pysäkin remontti 2014 on alkanut reippaasti tällä viikolla. Sunnuntaina valmisteltiin aitalautojen maalausta. Pertti Salmela hommasi meille aitamaalin. Siitä kiitokset! Pysäkin paraatiovet on nyt entisöity ja laitettu paikoilleen. Riku Kukkonen on sitkeästi entisöinyt koko talven ikkunoita ja tätä ovea, joten mies oli silmin nähden tyytyväinen, kun ovi oli paikoillaan.
image

Maanantaina 2.6. aloittivat Jere Tuovinen ja Juho Hartikainen ohjaajansa Ville Erosen kanssa aitalautojen maalauksen. Kyseessä on nuorisotoimen työllistämisprojekti, jota vetää Tuula Pärnänen. Kuvassa aamupalaveri, huomaa Ville Erosen ravakka ote!
image
Ja sitten alkoi tapahtua.

image

imageimage
image

Pöljän kyläyhdistys on tosi kiitollinen ja innostunut tästä työllistämishankkeesta. Aitalautojen maalaus on edistynyt nopeasti.

image
Ravakka maalusryhmä Jere, Juho ja Ville aurinkoisella pysäkillä.

Kesän juhliakin on suunniteltu. Pysäkin avajaiset on Wanhan ajan markkinoiden kanssa samana päivänä. Päätimme istua samaan junaan Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen kanssa eli Keitele Museon perinnejunavierailu toteutetaan yhdessä. Vierailijat voivat 2.8. lauantaina tutustua niin kotiseutumuseon käsityöläistorin tarjontaan kuin remontoituun Pöljän pysäkkiin.
Olemme aivan innoissaan, nyt pitäisi löytää soittokunta!

image

Huomenna jatketaan noin klo 9.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s