Vilinää ja vilskettä pysäkillä

10443411_790527200971751_7357291190342902703_n.jpg

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kuvassa aitaporukka sihtaili keskiviikkoaamuna aidan paikkaa. Linjalangalla mittailtiin ja aidan perustukset alkoivat valmistua.

kuva-1-2.jpg

kuva 2 (2)

”Pöljällä ei oo ollu millokaan mittään näen suoroo, kun tämä meijän aijan alotus.” Tästä on hyvä jatkaa. Kaikki aitalaudat saatiin maalattua. Juho Hartikainen, Jere Tuovinen ja Ville Eronen kiiteltiin perjantaina pois työmaalta. Olisimme mielellämme pitäneet poikia pitempään. Kiitos! Kuvassa aamukahvitauolla Pekka Rautiainen jututtaa poikia. Pekka kävi traktorilla pihahommissa.

kuva-1-5.jpg

kuva-2-4.jpg

Pysäkillä on käynyt paljon vieraita tällä viikolla. Ensi viikolla aloitetaan iltatalkoot. Maanantaina ja tiistaina, sekä torstaina klo 17 alkaen voi tulla tutustumaan pysäkkiin. Aluksi on tarjolla rapsuttelua. Tänään nostettiin rakennustelineet pystyyn. Kuvassa on Matti ja Riku Roivainen sekä Ville Eronen.

kuva-4-2.jpg

Ulla Kentta-Kohtala ja Piia Ursinius tutkivat pysäkin ovia. Ulla on kunnostanut koko talven pysäkin sisäovia pajalla. Pertti Salmelakin kävi katsastamassa työmaata. Pertti laati meille kotjaussuunnitelman ja kustannusarvioin veloituksetta. Siitäkin vielä kiitos.

kuva-3-2-e1504591604171.jpg

kuva-4-1.jpg

Ennen maalausta joitakin nurkkalautoja pitää vaihtaa. Laudat ovat varsin jykeviä. Riku Kukkonen mittaili.

kuva 2 (5)

Eli hyvillä mielin jatketaan. Kesän ensimmäinen viikko oli onnistunut kaikin puolin. Loppuun vielä uuden talkoolaisen muotokuva.

kuva-2-3.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s