Jaksaa jaksaa!

image
Kaikissa talkoissa tulee alamäkiä ja ylämäkiä. Hiukan väsähtäneen ja alavireisen vaiheen jälkeen tontilla on taas ollut vipinää. Maalauksen pohjustustyö kertakaikkiaan on hidasta pienellä porukalla. Onneksi Kukkosen kotipajassa työ on jatkunut tasaisen tappavaan tahtiin. Kilvet, ikkunoiden helat ja lampunpidikkeet näyttävät kovin hienoilta!image

Ja etuseinää taas rapsuteltiin. Maisa Kankainen, Pekka Rautiainen ja Pasi Utriainen vanhoina tekijöina. Uusina uurastivat Rauno Nuutinen ja Sari Voutilainen, kiitos!Mukana myös talkookoira Mosku.
image

Varsinainen huiske alkoikin sitten torstaiaamuna. Aamulla Ulla Kentta-Kohtala kävi sisäovien kimppuun, Mikko Roivainen maalasi ja neuvoi. Kokeilimme pellavaölymaalin sutimista räystäslipan alle, missä oli hyvä pintaa. Keli oli kostea eikä enempää voinut mistään maalata. Tontilla alkoi samaan aikaan melkoinen kuhina, kun Pöljän mammat toivat jälkikasvunsa pysäkille ja auttoivat raaputuksessa.imageimage
Ja vieraitakin on taas käynyt. Kuvassa Airi ja Anja Lång sekä Hannu Kainulainen, Virpi Piironen-Tarsala ja Esko Piironen, Erkki Ryynänen.
image
Perjantaina juhlitaan satavuotiasta Pöljäntaloa. Osoite on Seurantalontie 1, Pöljä. Tervetuloa klo 18 alkaen perinteisiin iltamiin. Pysäkin talkoot jatkuvat lauantaina klo 10 alkaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s