Nyt silitellään ja hivellään – kaunotar loppusilausta vailla

image
Olemme puurtaneet pitkää päivää pysäkillä, silloin ei jaksa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Pentti Halonen tuli auttamaan pihan tasoittelussa ja löysi heti oheisen kaunottaren makasiinin seinältä! Minä olin edellisenä päivänä ikuistanut Pöljän nuorison ikivihreän kommentin elämänmenoon pysäkillä ja noin yleensäkin:
image
Avajaisiin on enää kaksi päivää. Tänään järjesteltiin, laitettiin pihaa ja viimeisteltiin. Pöljän kotiseutumuseolta haettiin odotushuoneen penkit ja miehet asettelivat ne paikoilleen. VR:n Kuopion konepajan perinneyhdistys lahjoitti meille seinäkellon, joka asetettiin odotushuoneen seinälle.image

image37.jpg
Pihalla huiskittiin traktorilla, lapiolla ja haravalla. Puheenjohtaja ihan pelkällä raivolla siisti pysäkin takatonttia.
image38.jpg

image39.jpg

image40.jpg

image41.jpg

Sitten mentiin kahville Viitostuvalle.
image42.jpg
Tänään pysäkillä tekivät töitä avajaisten valmistelussa Pasi Utriainen, Riku Kukkonen, Eija Savolainen ja Elli, Pentti Halonen, Matti Roivainen, Aira Roivainen, Pekka Rautiainen ja Urpo Lång.
Pysäkillä vieraili tänään turisti, joka muisteli nuoruutensa junamatkaa Iisalmeen. Hän oli Helsingistä tulossa ja juna pysähtyi jonkin ongelman takia Pöljän pysäkillä. Oli miettinut, että ihme paikka. Seuraavaksi juna oli pysähtynyt Lapinlahdella ja siitä oli taas tullut mieleen Helsingissä sijaitseva mielisairaala! Hyvin hänen matkansa oli mennyt ja hän halusi käydä piipahtamassa pysäkillä nyt. Pysäkki on herännyt eloon!

2 ajatusta artikkelista “Nyt silitellään ja hivellään – kaunotar loppusilausta vailla

  1. Upeeta työtä näin se homma etenee kun yhteen hiileen puhaltaa kiitos teille teitte historiaa nyt vaan uusias ideoita miten saadaan paikka vielä kuuluisammaksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s