Vieraita ja talveen valmistautumista pysäkillä

image
Pysäkillä on elokuun aikana riittänyt kuhinaa, vaikka remontissa on pidetty taukoa. Vieraita on käynyt kaukaa ja läheltä. Maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Husu-Kallion vierailu oli erityisen hieno tapaus. Talkoolaisia lämmitti huomata, että vieras oli aidosti kiinnostunut ja vaikuttunut Pöljän pysäkin pelastamisesta. Kyläyhdistys antoi lahjaksi Rädyn ruisleipää ja Markku Niskasen Pöljän Muisti -kyläkirjan.
image
Rakennusta ei vielä varsinaisesti vuokrata. Olosuhteet ovat vielä sen verran karut. Puuttuu mm. vessa. Kyläyhdistys ja Pöljän Muisti on pitänyt siellä kokouksensa, Siilinjärven lukiolaiset vierailivat ja syyskuulle on pari tilaisuutta sovittu. Remonttihan jatkuu vielä.

Tänään Ari Savolainen, Matti Roivainen ja Heikki Jääskeläinen korjasivat alinta hirskertaa takaseinältä. Se olikin tärkeää työtä, sillä lämpöjä ei kannata laittaa päälle, jos lämpöeristys puuttuu. Nyt hirsi on vaihdettu, mutta sahajauhot odottavat vielä takaisin laittoa. Ampiaiset hallitsevat pysäkin yläpohjaa.
imageimage
Illalla pyörähdin pysäkillä. Eipä aikaakaan, kun kaksi muutakin talkoolaista ilmaantui tontille. Pikkasen taitaa Eija Mehtosella ja Pasi Utriaisella mieli palaa sisätilojen korjaushommiin. image
Aidan tolppiin laitetaan oheisen mallin mukainen hattu. Raimo Moisala on suunnitellut ja tehnyt sen.
image
Olemme käyttäneet Suomen Kotiseutuliiton meille jakaman seurantaloavustuksen ensimmäisen osan. Nyt vaan paperitöihin, niin saamme loputkin maksuun.image

Yksi ajatus artikkelista “Vieraita ja talveen valmistautumista pysäkillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s